E-mail: mail@felulvizsgalat.hu Telefon:+36-70-515-4434
Az általunk kiállított iratok szabványok és rendeletek tekintetében naprakészek, így garantáltan nem dobja azt vissza egyetlen ellenörző hivatal sem.

GDPR Adatkezelési Tájékoztató

Ajánlatkérés társasházaknak

Elegendő megadni egy elérhetőséget
és kollégánk hamarosan felveszi Önnel
a kapcsolatot!


Felülvizsgálandó Létesítmény jellege:

Társasház

Iroda

Raktár

Műhely

Rendelő

Felülvizsgálat helye

Irányítószám / Település:


Utca, házszám:


Terület: m2

Építés éve:

Az Ön neve:


Az Ön telefonszáma:


Az Ön e-mail címe:


A felülvizsgálat fajtája: (többféle is lehet)

VBF áramütés elleni védelem
VBF tűzvédelmi (EBF, TVSZ)
Villámvédelmi felülvizsgálat
Elektromos kéziszerszámok
és hegesztőberendezések
felülvizsgálata

EPH jegyzőkönyv gáz bekötéshez


Megjegyzés:

Társasházak Villamos Biztonsági-, Villámvédelmi felülvizsgálata - kiszállási díj nélkül nagyon kedvezően az egész országban.

Társasházak Villamos Biztonsági-, Villámvédelmi felülvizsgálata - kiszállási díj nélkül nagyon kedvezően az egész országban.
Cégünk kedvező feltételekkel vállalja társasházak, lakásszövetkezetek Villamos Biztonsági-, Villámvédelmi felülvizsgálatát!
Vállaljuk továbbá a lakóépületekben működő személy-, teher-, mozgássérült felvonók VB felülvizsgálatait is. Hívjon, írjon emailt, vagy töltse ki sárga ajánlatkérő dobozunkat a bal oldalon! Figyelem, a korábbi érintésvédelmi-, tűzvédelmi-szabványossági felülvizsgálat gyakorlata 2020 augusztusától megszűnt. A korábbi két felülvizsgálat helyett Villamos Biztonsági Felülvizsgálatot kell végeztetni.
Bővebb leírást a VBF-ról a Villamos Biztonsági Felülvizsgálat lapon talál. A Villamos Biztonsági Felülvizsgálatot a 40/2017. (XII. 4.) NGM rendelet írja elő. Lakóépületek esetében 6 éves lejárati idővel. A villámvédelem felülvizsgálatára szintén a 6 éves lejárati idő érvényes az 54/2014. (XII. 5.) BM rendelettel kiadott Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) előírása szerint.


Minőségpolitikánk:
  • 100% vevői elégedettség
  • Nulla hiba
  • Gyorsaság
  • Elvégzett munkáért vállalt felelősség
  • Folyamatos fejlesztés és képzés
Az árajánlatkérés feldolgozása folyamatban...

Kérjük várjon!
Az ajánlatkéréssel hozzájárulok, hogy az adatkezelő email-en, vagy telefonon megkeressen és a megadott adataimat kizárólag a tárgy munkával kapcsolatban eltárolja.


Igen, ajánlatot kérek és a fentieket elfogadom.
Mégsem
Köszönjük, hogy ajánlatot kért! Kérjük olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat:
Röviden tájékoztatom, hogy hírlevelet soha nem küldök, a weboldal cookie-kat használ, a megadott adatait tovább nem adom.
Kérésére a megadott adatait, levelezésünket, az ön telefonszámát, vagy bármilyen tudomásomra jutott adatot véglegesen és visszavonhatatlanul törlök a rendszerembol.