E-mail: mail@felulvizsgalat.hu Telefon:+36-70-515-4434
A mi jegyzőkönyveink szabványok és rendeletek tekintetében naprakészek, így garantáltan nem dobja azt vissza egyetlen ellenörző hivatal sem.

GDPR Adatkezelési Tájékoztató

Ajánlatkérés

Elegendő megadni egy elérhetőséget
és kollégánk hamarosan felveszi Önnel
a kapcsolatot!


Felülvizsgálandó Létesítmény jellege:

Társasház

Iroda

Raktár

Műhely

Rendelő

Felülvizsgálat helye

Irányítószám / Település:


Utca, házszám:


Terület: m2

Építés éve:

Az Ön neve:


Az Ön telefonszáma:


Az Ön e-mail címe:


A felülvizsgálat fajtája: (többféle is lehet)

Érintésvédelmi felülvizsgálat
Tűzvédelmi-szabványossági
felülvizsgálat (EBF, TVSZ)
(más néven elektromos berendezések felülvizsgálata)
Villámvédelmi felülvizsgálat
Elektromos kéziszerszámok
és hegesztőberendezések
felülvizsgálata

EPH jegyzőkönyv gáz bekötéshez


Megjegyzés:

EPH igazolás kiállítása - Felülvizsgálatok kiszállási díj nélkül legkedvezőbben az egész országban.

Felülvizsgálatok legkedvezőbben az egész országban. Kérje ingyenes ajánlatunkat, hívjon, írjon email-t, töltse ki ajánlatkérő dobozunkat és rövid időn belül visszahívjuk.

Az EPH-ról általánosságban.
Az EPH = egyenpotenciál hálózat, vagy egyenpotenciálra hozó hálózat.
Amint a neve is mutatja, egyenlõ potenciálra hozza a hozzá kötött fémbõl készült berendezéseket, tárgyakat.
Az EPH hálózat a nullázott védõföldelésre kötött EPH gerincbõl, az EPH csomópontokból, EPH leágazásokból és az EPH-ra kapcsolt villamos és nem villamos berendezések fémes részeibõl áll.
Ha egy villamos berendezés meghibásodik és a fém részei feszültség alá kerülnének, vagy egy hibás villamos berendezés, vagy hibás kábel hozzáér egy EPH-ra kötött fém szerkezethez, akkor a védelem (kismegszakító, ha van, fi relé) lekapcsolja a tápfeszültséget.
Egy példa: salgó polcon üzemeltetett számítógép. A gép 230V~ betápláló kábelét a salgó polc fém részei becsípik, kikezdik, a kábel réz ere kilátszik, fémesen érintkezik a polc fém részeivel. Ha van jól mûködõ EPH, akkor a pillanatnyilag feszültség alá kerülõ az EPH bekötés miatt földelt polcrendszer és a fázisvezetõ találkozása zárlatként jelentkezik, a zárlatvédelem lekapcsolja a tápforrást. Ha nincs EPH bekötés, akkor a polc feszültség alá kerül, áramütés veszélyes helyzetet teremtve ezzel. Lehet, hogy évekig nem is szerzünk tudomást róla, hogy a fém polc feszültség alatt van, mindaddíg, amíg valakit nem ér áramütés. Ellenõrizze, hogy az épület nagyobb fém tárgyai, felületei, valamint a nagyobb fém testû villamos berendezések be vannak-e kötve az EPH-ba. Az EPH ellenörzése beletartozik az érintésvédelmi ellenörzésbe.


EPH Igazolás
Az EPH (EgyenPotenciál Hálózat) igazolás általában gázvezeték épületbe való bekötésekor szükséges. A gázszolgáltató kéri. Az EPH felülvizsgálatát az Érintésvédelmi Felülvizsgálat is tartalmazza, adatai az Érintésvédelmi Minõsítõ Iratban is szerepelnek.
Az EPH igazolás gyakorisága:
egy alkalommal gázhálózatra csatlakozásnál.

A gázszolgáltató a gázhálóztaon dolgozó és a gáz rendszert használók áramütéses baleseteinek megelõzése érdekében kéri az EPH igazolást.

Általános esetben az EPH rendszer fémesen összeköti (földelõ vezetékekkel) a víz, fûtés, gáz, füst, egyéb fém, vezetõ anyagú csöveket, valamint a nagyobb fém felületeket (lépcsõ, egyéb), ezáltal azonos (egyen) potenciálra hozza azokat, tehát a földhöz, védõvezetõhöz képest a potenciáljuk a nullához kell, hogy közelítsen.

Az EPH felülvizsgálata ennek meglétét és minõségét ellenőrzi.Minőségpolitikánk:
  • 100% vevői elégedettség
  • Nulla hiba
  • Gyorsaság
  • Elvégzett munkáért vállalt felelősség
  • Folyamatos fejlesztés és képzés
Az árajánlatkérés feldolgozása folyamatban...

Kérjük várjon!
Az ajánlatkéréssel hozzájárulok, hogy az adatkezelő email-en, vagy telefonon megkeressen és a megadott adataimat kizárólag a tárgy munkával kapcsolatban eltárolja.


Igen, ajánlatot kérek és a fentieket elfogadom.
Mégsem
Köszönjük, hogy ajánlatot kért! Kérjük olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat:
Röviden tájékoztatom, hogy hírlevelet soha nem küldök, a weboldal cookie-kat használ, a megadott adatait tovább nem adom.
Kérésére a megadott adatait, levelezésünket, az ön telefonszámát, vagy bármilyen tudomásomra jutott adatot véglegesen és visszavonhatatlanul törlök a rendszerembol.