E-mail: mail@felulvizsgalat.hu Telefon:+36-70-515-4434
Az általunk kiállított iratok szabványok és rendeletek tekintetében naprakészek, így garantáltan nem dobja azt vissza egyetlen ellenörző hivatal sem.

GDPR Adatkezelési Tájékoztató

Ajánlatkérés

Elegendő megadni egy elérhetőséget
és kollégánk hamarosan felveszi Önnel
a kapcsolatot!


Felülvizsgálandó Létesítmény jellege:

Társasház

Iroda

Raktár

Műhely

Rendelő

Felülvizsgálat helye

Irányítószám / Település:


Utca, házszám:


Terület: m2

Építés éve:

Az Ön neve:


Az Ön telefonszáma:


Az Ön e-mail címe:


A felülvizsgálat fajtája: (többféle is lehet)

VBF áramütés elleni védelem
VBF tűzvédelmi (EBF, TVSZ)
Villámvédelmi felülvizsgálat
Elektromos kéziszerszámok
és hegesztőberendezések
felülvizsgálata

EPH jegyzőkönyv gáz bekötéshez


Megjegyzés:

Elektromos kéziszerszámok és hegesztők felülvizsgálata - Felülvizsgálatok kiszállási díj nélkül nagyon kedvezően az egész országban.

Felülvizsgálatok legkedvezőbben az egész országban. Kérje ingyenes ajánlatunkat, hívjon, írjon email-t, töltse ki ajánlatkérő dobozunkat és rövid időn belül visszahívjuk.

Kéziszerszámok felülvizsgálata:
Kéziszerszámok és hegesztőberendezések éves felülvizsgálata:
A kézbentartott villamos gépek felülvizsgálata kiemelten fontos, hiszen az ember itt igen közel kerül a villamos berendezéshez.
Hegesztő berendezéseknél pedig hiba esetén a hegsztőáram (a hegesztő pálca) hálózati feszültség alá kerülhet.
Ide tartoznak még az egyéb biztonsági, vagy leválasztó transzformátorok. Ezekre a berendezésekre ugyanaz vonatkozik, mint a hegesztőtranszformátorokra. Munkaeszközök és használatuk biztonsági és egészségügyi követelményeinek minimális szintjéről szóló 10/2016. (IV. 5.) NGM rendelet szerint az elektromos kéziszerszámokat és elektromos hegesztőberendezéseket évente felül kell vizsgáltatni. Tehát a gyakoriság itt éves.

Mit kap ön?
Elvégezzük a kéziszerszámai felülvizsgálatát - ellenőrizzük a szerszámok burkolatainak, betápláló kábeleinek éppségét, minőségét. Műszeres vizsgálattal ellenőrizzük a kisgépek szigetelési ellenállását. A felülvizsgálatról jegyzőkönyv és lista készül.
Hegesztőberendezések felülvizsgálatánál kiderül, van-e a hegesztőgépnek szigetelési hibája, megfelelő-e még a transzformátor tekercsének a szigetelése.

Elektromos kéziszerszámnak minősül a használat közben kézben tartott, vagy feszültségre kapcsolt állapotban könnyen áthelyezhető elektromos árammal működtetett szerszám.
Ide tartozik tehát pl.: a kézi fúrógép, egyéb ipari kisgépek, de nem kell ide sorolni az állandóan egy helyen használt pl. mikrohullámú sütőt, azt vizsgáltassuk felül 3 évente érintésvédelmi ellenörzéskor. A hegesztőberendezésekhez tartozik az egyszerű vasmagos régebbi típusú hegsztő, a modernebb inverteres gépek, a CO2, az AWI, a MIG, a plazmavágó, a hegesztő dinamó, és egyéb elektromossággal működő hegesztőgépek.

Kéziszerszámoknál gyakori hiba a betápláló kábel sérülése és a műanyag burkolat törése, repedése, valamint a túlterhelésből adódó tekercs megégés, ezáltal a szigetelés leromlása.
Válasszon minőségi kéziszerszámot, a márkásabb, ipari jellegű kéziszerszámoknak nagyobb a teherbírása, betápláló kábele vastagabb - erősebb, ezek közül a legtöbbet tesztelik pl. 2m magasságból leejtve sem törik, reped el a burkolatuk.
A hegesztőgépeknél gyakori hiba a túlterhelés miatt fellépő tekercs megolvadás, szigetelésromlás, tekercszárlat. Ennek kiküszöbölésére a megfelelően megválasztott hegesztőáramú berendezést javasoljuk.Minőségpolitikánk:
  • 100% vevői elégedettség
  • Nulla hiba
  • Gyorsaság
  • Elvégzett munkáért vállalt felelősség
  • Folyamatos fejlesztés és képzés
Az árajánlatkérés feldolgozása folyamatban...

Kérjük várjon!
Az ajánlatkéréssel hozzájárulok, hogy az adatkezelő email-en, vagy telefonon megkeressen és a megadott adataimat kizárólag a tárgy munkával kapcsolatban eltárolja.


Igen, ajánlatot kérek és a fentieket elfogadom.
Mégsem
Köszönjük, hogy ajánlatot kért! Kérjük olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat:
Röviden tájékoztatom, hogy hírlevelet soha nem küldök, a weboldal cookie-kat használ, a megadott adatait tovább nem adom.
Kérésére a megadott adatait, levelezésünket, az ön telefonszámát, vagy bármilyen tudomásomra jutott adatot véglegesen és visszavonhatatlanul törlök a rendszerembol.