E-mail: mail@felulvizsgalat.hu Telefon:+36-70-515-4434
A mi jegyzőkönyveink szabványok és rendeletek tekintetében naprakészek, így garantáltan nem dobja azt vissza egyetlen ellenörző hivatal sem.

GDPR Adatkezelési Tájékoztató

Ajánlatkérés

Elegendő megadni egy elérhetőséget
és kollégánk hamarosan felveszi Önnel
a kapcsolatot!


Felülvizsgálandó Létesítmény jellege:

Társasház

Iroda

Raktár

Műhely

Rendelő

Felülvizsgálat helye

Irányítószám / Település:


Utca, házszám:


Terület: m2

Építés éve:

Az Ön neve:


Az Ön telefonszáma:


Az Ön e-mail címe:


A felülvizsgálat fajtája: (többféle is lehet)

Érintésvédelmi felülvizsgálat
Tűzvédelmi-szabványossági
felülvizsgálat (EBF, TVSZ)
(más néven elektromos berendezések felülvizsgálata)
Villámvédelmi felülvizsgálat
Elektromos kéziszerszámok
és hegesztőberendezések
felülvizsgálata

EPH jegyzőkönyv gáz bekötéshez


Megjegyzés:

Elektromos kéziszerszámok és hegesztők felülvizsgálata - Felülvizsgálatok kiszállási díj nélkül legkedvezőbben az egész országban.

Felülvizsgálatok legkedvezőbben az egész országban. Kérje ingyenes ajánlatunkat, hívjon, írjon email-t, töltse ki ajánlatkérő dobozunkat és rövid időn belül visszahívjuk.

Kéziszerszámok felülvizsgálata:
Kéziszerszámok és hegesztőberendezések éves felülvizsgálata:
A kézbentartott villamos gépek felülvizsgálata kiemelten fontos, hiszen az ember itt igen közel kerül a villamos berendezéshez.
Hegesztő berendezéseknél pedig hiba esetén a hegsztőáram (a hegesztő pálca) hálózati feszültség alá kerülhet.
Ide tartoznak még az egyéb biztonsági, vagy leválasztó transzformátorok. Ezekre a berendezésekre ugyanaz vonatkozik, mint a hegesztőtranszformátorokra. Munkaeszközök és használatuk biztonsági és egészségügyi követelményeinek minimális szintjéről szóló 10/2016. (IV. 5.) NGM rendelet szerint az elektromos kéziszerszámokat és elektromos hegesztőberendezéseket évente felül kell vizsgáltatni. Tehát a gyakoriság itt éves.

Mit kap ön?
Elvégezzük a kéziszerszámai felülvizsgálatát - ellenőrizzük a szerszámok burkolatainak, betápláló kábeleinek éppségét, minőségét. Műszeres vizsgálattal ellenőrizzük a kisgépek szigetelési ellenállását. A felülvizsgálatról jegyzőkönyv és lista készül.
Hegesztőberendezések felülvizsgálatánál kiderül, van-e a hegesztőgépnek szigetelési hibája, megfelelő-e még a transzformátor tekercsének a szigetelése.

Elektromos kéziszerszámnak minősül a használat közben kézben tartott, vagy feszültségre kapcsolt állapotban könnyen áthelyezhető elektromos árammal működtetett szerszám.
Ide tartozik tehát pl.: a kézi fúrógép, egyéb ipari kisgépek, de nem kell ide sorolni az állandóan egy helyen használt pl. mikrohullámú sütőt, azt vizsgáltassuk felül 3 évente érintésvédelmi ellenörzéskor. A hegesztőberendezésekhez tartozik az egyszerű vasmagos régebbi típusú hegsztő, a modernebb inverteres gépek, a CO2, az AWI, a MIG, a plazmavágó, a hegesztő dinamó, és egyéb elektromossággal működő hegesztőgépek.

Kéziszerszámoknál gyakori hiba a betápláló kábel sérülése és a műanyag burkolat törése, repedése, valamint a túlterhelésből adódó tekercs megégés, ezáltal a szigetelés leromlása.
Válasszon minőségi kéziszerszámot, a márkásabb, ipari jellegű kéziszerszámoknak nagyobb a teherbírása, betápláló kábele vastagabb - erősebb, ezek közül a legtöbbet tesztelik pl. 2m magasságból leejtve sem törik, reped el a burkolatuk.
A hegesztőgépeknél gyakori hiba a túlterhelés miatt fellépő tekercs megolvadás, szigetelésromlás, tekercszárlat. Ennek kiküszöbölésére a megfelelően megválasztott hegesztőáramú berendezést javasoljuk.Minőségpolitikánk:
  • 100% vevői elégedettség
  • Nulla hiba
  • Gyorsaság
  • Elvégzett munkáért vállalt felelősség
  • Folyamatos fejlesztés és képzés
Az árajánlatkérés feldolgozása folyamatban...

Kérjük várjon!
Az ajánlatkéréssel hozzájárulok, hogy az adatkezelő email-en, vagy telefonon megkeressen és a megadott adataimat kizárólag a tárgy munkával kapcsolatban eltárolja.


Igen, ajánlatot kérek és a fentieket elfogadom.
Mégsem
Köszönjük, hogy ajánlatot kért! Kérjük olvassa el adatvédelmi tájékoztatónkat:
Röviden tájékoztatom, hogy hírlevelet soha nem küldök, a weboldal cookie-kat használ, a megadott adatait tovább nem adom.
Kérésére a megadott adatait, levelezésünket, az ön telefonszámát, vagy bármilyen tudomásomra jutott adatot véglegesen és visszavonhatatlanul törlök a rendszerembol.